rectangle

Drept Civil, Comercial și Arbitraj   mai multe

Bradu, Neagu & Asociații desfășoară o valoroasă activitate în drept civil și drept comercial, concentrându-se pe litigii cu un impact mare pentru societate, în care sunt implicate entități juridice și reprezentanți de la vârful acestora.

Echipa noastră are o înțelegere de substanță a mediului de afaceri și o expertiză legală consolidată printr-o pleiadă de litigii de înaltă complexitate.

Avocații noștri au experiența și acuitatea necesare pentru a înțelege subtilitățile conflictelor, ghidând clienții spre calea legală care servește cel mai bine obiectivelor imediate și de durată: negociere, arbitraj sau acțiune în instanță.

rectangle

De-a lungul anilor, am reprezentat companii influente în procese colective de muncă, litigii rezultate din relații contractuale, dispute comerciale, am apărat drepturile și interesele debitorilor sau creditorilor în timpul procedurilor de insolvență și am oferit consiliere pentru depășirea impasurilor apărute în tranzacții.

Practica Bradu, Neagu & Asociații este orientată spre cele mai sofisticate rezoluții în conflictele care pot fragiliza poziția comercială, prestigiul de brand sau calitatea de angajator a clienților noștri. Mai mult decât argumente, construim strategii prin care aceștia pot să prospere și să-și păstreze posesiunile și reputația.

Totodată, suntem un aliat puternic prin due diligence, asistență și consultanță juridică externalizată, croită pe specificul și dinamica afacerii.

Priceperea noastră este catalizată de parteneriatele numeroase pe care le-am stabilit cu specialiști în materii de nișă, precum: fuziuni & achiziții, drept imobiliar, politici de antitrust și concurență, protecția consumatorului, dreptul muncii, dreptul achizițiilor publice, proprietate intelectuală și protecția datelor.

rectangle

Clienții corporate cu care am lucrat

Cea mai mare companie petrolieră din Rusia - reprezentare în litigii contractuale cu o valoare de 46 milioane de euro. Concernul deține o rețea de peste de peste 4.000 de stații în Rusia, Europa și S.U.A și una dintre cele mai mari rafinării din România. Organizația a fost listată în Forbes Global 2000, printre cele mai profitabile 100 companii din lume.

Companie turcă de construcții la cheie și dezvoltare imobiliară - asistență în procedurile de insolvență și reprezentare în litigii civile rezultate din contracte de antrepriză, cu o miză de milioane de dolari. Societatea își desfășoară activitatea pe 4 continente, are 2.500 de angajați și a câștigat în 2015 premiul Best Project of The Year, pentru proiectul Dakar International Congress Center.

Un lider mondial din minerit - reprezentare în litigii contractuale între parteneri. Compania este prezentă în 52 de țări, are 13.000 de angajați și operează în 8 industrii (metale și minerit, cărbune și cocs, energie, îngrășăminte și produse chimice). Este cel mai mare importator de cocs, respectiv al doilea cel mai mare importator de cărbune din Turcia.

O companie românească de distribuție
a produselor alimentare și nealimentare ale unor mari branduri la nivel european regional - reprezentare în litigii cu element de extraneitate generate de executarea contractului de transport marfă, în colaborare cu case de avocatură internaționale, din Marea Britanie, Olanda, Italia, Germania și Ungaria. Compania cu 25 de ani de experiență are peste 2.000 de angajați și o cifră de afaceri pe peste 200 milioane de euro.