rectangle

Drept Penal   mai multe

Bradu, Neagu & Asociații s-a concentrat pe dezvoltarea activității de drept penal încă de la începuturile sale, în urmă cu mai bine de zece ani.

Dreptul penal al afacerilor reprezintă domeniul nostru de excelență, în care ne-am clădit reputația uneia dintre cele mai puternice echipe de white-collar crime din România.

Avem un palmares de sute de victorii în spețe de înaltă complexitate, de partea unor companii de prestigiu internațional cu un capital de piață de miliarde de dolari, manageri și persoane cu putere de decizie din mediul public și privat.

În toate dosarele pe care le-am coordonat am respectat același cod de onoare: stabilitatea și bunăstarea clienților noștri primează. Vom antrena întotdeauna toată priceperea noastră pentru a le proteja resursele, interesele și prosperitatea, în orice circumstanță.

rectangle

Prevenție

O conduită proactivă, prin complianța la legislație va fi întotdeauna de preferat unei intervenții reactive. Înțelegând la un nivel profund această realitate, le oferim clienților noștri consiliere, evaluând riscurile și implicațiile penale, gestionându-le înainte să devină o problemă reală.

Numeroasele modificări legislative recente din domeniul fiscal și contabil ridică vulnerabilități noi pentru companii. Procedurile de drept societar, precum vânzarea de acțiuni sau fuzionarea a două entități economice sunt doar două dintre contextele în care activitatea de consiliere pentru prevenție își dovedește importanța.

Tot la acest capitol, asigurăm consultanță și asistență în cadrul controlului fiscal, care poate să indice suspiciuni de evaziune, precum și în materiile de penal contravențional, de pildă în spețele de combatere a practicilor de concurență neloială.

rectangle

Apărare

Suntem ancorați în realitatea de business a clienților noștri și intervenim strategic de îndată ce există suspiciunea unor fapte care pot declanșa un litigiu sau o anchetă penală.

Echipa legală coordonată de dr. Roman Bradu, unul dintre cei mai talentați avocați penaliști din țară, oferă cu rezultate excepționale asistență și reprezentare juridică în fața organelor de urmărire penală și a instanțelor judecătorești.

Ne recomandă un istoric remarcabil de cazuri vizând infracțiuni la legea societăților, evaziune fiscală, spălare de bani, corupție, trafic de influență, abuz în serviciu, grup criminal organizat, utilizarea abuzivă de informații privilegiate, fraudă în domeniul achizițiilor publice.

În acest moment avem în derulare un proces penal pentru trafic de influență și spălare de bani, cu o miză ce depășește 1.7 miliarde de euro, o premieră absolută pentru România.

rectangle

Clienții de top pe care i-am reprezentat.

Cea mai mare companie petrolieră din Rusia, care asigură 2% din producția totală mondială de țiței, având un capital de piață de peste 40 miliarde de dolari, într-un dosar penal instrumentat de DIICOT Bacău, având ca obiect infracțiuni de evaziune fiscală, spălare de bani, folosirea cu rea-credință a creditului societății.

Una dintre cele mai mari companii de prelucrare a lemnului din Europa, cu produse vândute în peste 70 de țări și exporturi de peste 440 milioane de euro, într-un dosar penal privind acuzații de evaziune fiscală, spălare de bani și tăinuire.

Companie petrolieră din Kazahstan cu operațiuni pe 11 piețe din Europa și Asia Centrală și 1000 de puncte de distribuție, operând cea mai mare rafinărie din România, într-un dosar penal legat de acuzații de trafic de influență și spălare de bani, cu o miză de 600 milioane de euro.

Companie turcă de construcții la cheie și dezvoltare imobiliară, cu operațiuni în toată lumea, o prezență constantă în topul internațional al firmelor din domeniu, ENR 250.