Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Roman
Bradu

separator

Continuând tradiția unei genealogii marcate de demnitari, diplomați și oameni de știință, Roman Bradu a ales să studieze Dreptul și să se dedice domeniului juridic.

despre

În cei peste 10 ani de carieră,

și-a clădit reputația unui expert integru și riguros, care abordează cu minuțiozitate fiecare cale legală către succes.

Are un palmares bogat de litigii în sfera white-collar crime, conducând numeroase cazuri legate de infracțiuni la legea societăților, evaziune fiscală, spălare de bani, corupție și trafic de influență.

Este singurul avocat în drept penal al afacerilor recomandat în România de Global Experts Network și Advisory Excellence.

Roman Bradu oferă clienților corporativi și individuali consultanță de prevenție, asistență înaintea și în timpul procedurilor de urmărire penală și reprezentare în fața instanțelor judecătorești.

Printre cei care i-au acordat încrederea se numără și top managementul celor mai profitabile companii din lume, listate în topurile Forbes Global 2000, Forbes Top 100, ENR 250, Brand Finance Global 500.

Două dintre cele mai recente cazuri în care s-a implicat cu succes:

Dosar penal, acuzații de spălare de bani și folosirea cu rea-credință a creditului societății, cu o valoare a alegațiilor de aprox. 1.6 milioane euro.

Dosar penal, acuzații de constituire a unui grup infracțional organizat, abuz în serviciu, complicitate la abuz în serviciu, înșelăciune, complicitate la înșelăciune, delapidare, evaziune fiscală, spălare de bani, manipularea pieței de capital, dezvăluirea și utilizarea de informații privilegiate, cu o valoare a alegațiilor de peste 600 milioane euro.